Yatırım yoluyla Avrupa’da oturma izni almak için üç adım

Yatırımcılarımıza Genel Yatırım veya Gayrimenkul Yatırımı yoluyla Golden Visa daimi oturma izni almalarında yardımcı oluyoruz.

Üç basit adımda Golden Visa

Üç basit adımda Golden Visa

Hazırlık

01

Önce tanışalım. Yatırım uzmanlarımız ile ilk iletişiminizde size en uygun yatırım fırsatları ve beraberinde gerekecek prosedür belirlenir. Ana yatırımcının Atina’ya yapacağı ilk ziyaret için hazırlıklara başlanır. Oturma izni başvurusu için düzenlenmesi gereken belgeler tarafınıza bildirilir. Gerekli durumda davet mektubu göndeririz.

Uygulama

02

Yatırımcı, yatırım danışmanları ekibimizle birlikte seçilen mülkleri inceler. Tüm yatırım parametreleri incelenir. Gayrimenkul seçeneklerinin bir listesi hazırlanır. Mülk edinme işlemlerinin başlaması için yatırımcı, hukuki danışmanlarımıza vekalet verir. Bu noktadan sonra formalite işlemleri avukatlar tarafından yapılır. İşlemler yaklaşık bir hafta sürer.

Daha sonra, yatırımcı gerekli para miktarını kendileri için açmış olduğumuz Yunan banka hesabına aktarır. Aynı zamanda, uzman ekibimiz mülk edinimi ve daimi ikamet başvurusu için gerekli tüm düzenlemeleri yapmak için çalışır. Ekibimiz, mülkün yatırımcının adına devredilene kadar gerekli olan kontrolleri ve yasal adımları yerine getirir. Yatırımcı için Golden Visa başvurusu yapıldıktan sonra daimi ikamet izni verilmeden önce Yunanistan’a seyahat etmek için kullanılabilecek geçici bir ikamet izni verilir. Bu yaklaşık 2 hafta sürer.

Belgelerin Düzenlenmesi

03

Sürecin son aşamasında, geçici ikamet iznini kullanarak yatırımcı ailesiyle birlikte Yunanistan’a gelir. Yetkili makamlarca onaylanmış randevu ile biyometrik bilgilerini verirler. Bu son ziyaret sadece birkaç gün sürer. Golden Visa’nın ortalama 20 gün içinde sonuçlanması beklenir . Daimi ikametgah kartını aldıktan sonra, yatırımcı, mülkün kişisel amaçla kullanılacağına ve ya kiraya verileceğine karar verir. İsteğe bağlı olarak satış sonrası hizmetlerimizden yararlanabilir.

Yunanistan’da Golden Visa almak ne kadar sürer?

Daimi oturma izni (Golden Visa) almak için gereken süre yaklaşık iki aydır. Bu süreç deneyimli bir yatırım danışmanlığı desteği ile tasarruflu, hızlı ve sorunsuz tamamlanır. Prosedürün üç ana aşamasında, müşterilerimize sadece danışmanlık, rehberlik ve yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda yatırımcı tarafından yapılacak işleri en aza indirgemek için tüm formaliteleri ve evrakları da yönetiyoruz

Golden Visa en hızlı nasıl alınır

Normal şartlar altında, bir Golden Visa başvurusu başlangıçtan bitişe kadar yaklaşık iki ay sürmektedir. Bu zaman dilimini etkileyebilecek birkaç faktör vardır.

Örneğin, ilk danışmadan hemen sonra satın alacağınız mülkleri görmek için Atina’ya yapılan bir seyahat, Golden Visa başvurunuzu hızlandıracaktır. Aynı şekilde, Yunan banka hesabınıza mülk edinimi için aktarılacak olan fonların halihazırda bulunması da süreyi kısaltır. Bizim vereceğimiz hizmetlerin süreleri önceden belrlenmiştir. Başvuru sahibine mümkün olduğunca kolay ve hızlı bir şekilde yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Yunanistan’da bir Golden Visa’nın nasıl edinileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen yatırım danışmanlarımızın sorularınızı yanıtlayabilmesi için formu doldurun.

Vasilis Amalia Caddesi, no:42.,
Sintagma Meydanı, 10558 Atina, Yunanistan
+30 211 800 0026